Verzending

U heeft het recht uw bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren. Na herroeping heeft u telkens 14 dagen de tijd om uw product te retourneren. U krijgt dan het volledige orderbedrag inclusief verzendkosten gecrediteerd. Alleen de kosten voor het retourneren van uw huis naar de webwinkel zijn voor eigen rekening. Deze kosten bedragen circa € 7,25 per pakket, raadpleeg voor de exacte tarieven de website van uw vervoerder.


Indien u gebruik maakt van uw herroepingsrecht, zal het product met alle geleverde toebehoren en – indien redelijkerwijs mogelijk – in de originele staat en verpakking aan de ondernemer geretourneerd worden. Indien het product beschadigd is of de verpakking meer beschadigd is dan nodig is om het product te kunnen verkopen, kunnen wij deze waardevermindering van het product aan u doorberekenen. Ga dus zorgvuldig om met het product en zorg ervoor dat het goed verpakt wordt geretourneerd.
Om gebruik te maken van dit recht kunt u contact met ons opnemen via contact@wellshave.nl. Wij zullen vervolgens het verschuldigde orderbedrag binnen 14 dagen na aanmelding van uw retour terugstorten, mits het product in goede orde retour ontvangen is.


Klik hier