Veelgestelde vragen

Niet gevonden wat je zocht? Contact Us

Wat maakt Wellshave® Uniek?

Wellshave is opgericht door een toen 21-jarige. Wellshave is ontstaan uit een dubbele passie van ondernemerschap en verzorging en is ongeëvenaard authentiek. Wellshave is bedacht uit de nauwgezette loodgieter opleiding van de oprichter en streeft naar ongeëvenaarde precisie in zijn producten. Het merk geeft prioriteit aan de trim/ scheer ervaring van de klant en biedt zowel scheer/ trim apparaten en een ongeëvenaarde service-ervaring. Wellshave's verhaal, de overgang van loodgieterswerk naar ondernemer.

Zijn de producten van hoge kwaliteit?

Absoluut! Bij Wellshave zijn we er trots op dat we producten aanbieden die voldoen aan de hoogste normen van kwaliteit en vakmanschap. Elk product is zorgvuldig vervaardigd om een lange levensduur en optimale prestaties te garanderen.

Wat is het retourbeleid van Wellshave®?

Wij staan achter onze producten en willen dat je volledig tevreden bent. Als je niet helemaal tevreden bent met je aankoop, retourneer het dan binnen 30 dagen na ontvangst voor een volledige terugbetaling. Zorg ervoor dat het product in de originele staat en verpakking is.

Klik HIER om te retourneren

Wat onderscheidt Wellshave van andere winkels in verzorgingsproducten?

Wellshave is uniek door onze mix van jeugdige innovatie en een diepe waardering voor de kunst van het verzorgen. Wellshave is opgericht door een gepassioneerde jonge ondernemer en combineert modern design met beproefde kwaliteit. Ons merkverhaal, de overgang van sanitair naar verzorging, laat onze toewijding aan precisie en vakmanschap zien.

Bieden jullie internationale verzending?

Ja, dat doen we! We bieden onze klanten wereldwijd graag internationale verzending aan. Ga voor meer informatie over tarieven en levertijden naar onze pagina met verzendinformatie.